مدارک عمومی مورد نیاز برای ویزای شینگن


مدارک عمومی مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای  حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.

مدارک عمومی مورد نیاز برای ویزای شینگن

مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

  • شناسنامه و کارت ملی

ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

  • گذرنامه


اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.

  • سه قطعه عکس رنگی

 ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی

مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.

پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .

سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداختشود.

 بیمه مسافرتی

برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر(

برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت..

 دعوت‌نامه

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوتکننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
اگر دعوتنامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت. توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.



دیدگاه خود را بنویسید